Kort nyt: KMD vinder Århusordre, Brother 40 år i Danmark

Århus Kommune vælger KMD som leverandør af social-it. Brother fylder 100 år. Den danske afdeling kan sætte 40 lys på fødseldagskagen.

KMD: Århus Kommune har valgt KMD som it-servicebureau til sociale ydelser. KMD skal håndtere dagpenge og pensioner med mere. Det fremgår af EU's udbudsdatabase, TED. Ordrens værdi er ikke oplyst.

Brother: Siden Brother for 100 år blev grundlagt er den japanske virksomhed gået fra strikkemaskiner til printere. Det er samtidig 50 år siden, at elektronikgiganten kom til Europa og 40 år siden, at den danske afdeling blev grundlagt.

Det var japaneren Kanekichi Yasui, der i 1908 grundlagde symaskinefabrikken Yasui Sewing Machine Co. Et århundrede, 40 millioner symaskiner og mindst lige så mange printere senere kan virksomheden, der i dag er kendt som Brother, fejre sit 100-års jubilæum. Brothers marketingchef Henrik Elkjær fortæller i en pressemeddelelse, at gennembruddet for Brothers printere på det danske marked var, da Brother i 1971 lancerede en ultrahurtig matrixprinter.

»I de første år i Danmark var det primært strikkemaskiner og skrivemaskiner vi solgte, og selvom vi stadig har enkelte skrivemaskiner på programmet, så må vi sige, at tiden i dag er en anden end i 1968,« siger Henning Elkjær, Brother.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere