Magirus får meromsætning på over 100 millioner

Udnævnelsen til VMware-distributør har skabt jubel hos Magirus i Danmark. Totalt set regner direktør Ole Eklund på at øge selskabets omsætning med et trecifret millionbeløb.

Både vækstmæssigt og avancemæssigt er VM-ware er varmt navn på det danske marked. Selskabet rider højt på konsolideringsbølgen, og det giver så gode forretningsmuligheder, at den nyudnævnte distributør Magirus kan regne med at øge sin omsætning med et tocifret millionbeløb.

Totalt set - inklusive følgesalg og andre forhold - satser direktør Ole Eklund på, at Margirus Danmarks samlede omsætning kommer til at stige med et trecifret millionbeløb.

»VMware er den lim, der binder det hele sammen, når vi snakker servere og storage. Det er et meget værdifuldt agentur, som vi har forsøgt at fat på i årevis,« lyder det fra en glad Eklund.

Hidtil har Magirus været henvist til kun at have VMwares OEM-produkter fra blandt andre IBM og HP på programmet. Det lod er nu tilfaldet Scribona, som indtil nu har stået for det egentlige VMware-agentur sammen med DNS. Forholdet mellem OEM-omsætningen og det egentlige agentur er omsætingmæsigt én til ti, anslår Magirus-direktøren.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere