MediaWatch lukker online-magasinet DigiWatch

Nedtur for betalte nyheder om internetbranchen. DigiWatch fik kun lov at leve i otte måneder.

MediaWatch meddelte i går, at sitet lukker sit betalte online-magasin for internetbranchen, DigiWatch. Bladet, der søgte at dække online markedsføring og virksomheders online-erfaringer, fik kun lov at leve i otte måneder.

I stedet vil MediaWatch, der er ejet af Politikens Hus og A-pressen, forsøge at flytte relevant indhold fra DigiWatch til MediaWatch, som så skal skrive mere udførligt om online-verdenen. MediaWatch er fortsat et overvejende betalingsdrevet site.

Et andet mediehus måtte tidligere på sommeren lukke sit forsøg på at tjene abonnements-kroner på indhold på nettet. Berlingskes elektroniske nyhedsbrev Ugen, der tilbød en samling særlige artikler for et månedligt abonnement på 49 kroner, blev i al stilhed lukket. Konceptets tekniske platform, Adobe Air, fik en stor del af skylden, da mange læsere ikke kunne downloade avisen på deres arbejds-pc.

Berlingske-koncernens topchef Lisbeth Knudsen slog forleden fast, at avisen aldrig kommer til at blive gemt væk bag en betalingsmur, sådan som det er sket med britiske The Times – med enorme læsertab til følge.

Der kommer dog stadigt nye forsøg på teste vandene for betalt online-indhold i den danske medieverden.

Ingeniøren har så sent som i går lanceret et nyt betalt emailnyhedsbrev rettet mod beslutningstagere i den kommunale sektor. Det hedder EMK – Energi Miljø i Komunerne - og koster 600 kroner om året. For de penge modtager man et nyhedsbrev, der blot er en mail med nyheder, tre gange om ugen. Redaktionen bag nyhedsbrevet består af én journalist.

ComON har ingen planer om at afkræve læserne betaling for læsning af vores artikler.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere