Artikel top billede

Ny dansk portal vil skabe idræts-Facebook

Dansk sportsportal satser internationalt fra starten - allerede oversat til seks sprog.

Facebook har vundet danskernes hjerter. Men der er stadig plads til nicheportaler her i landet.

Det mener, folkene bag den nye portal Arena365.com, der netop er gået i luften.

Arena365 skal være forum og en portal for idrætsudøvere - både fritidsmotionister og klubfolk. Det vil sige, at man kan planlægge ruter, arrangere træning, finde inspiration i andre brugeres sportslige udfoldelser og lede efter hold og holdkammerater inden for de mest udbredte sportsgrene. Efterfølgende kan man bruge portalen til at samle resultater for at dele dem med andre eller bruge dem til motivation.

»Når du kan omsætte dine fysiske aktiviteter til data, f.eks. ved at notere antal kilometer du har løbet, eller hvor mange timer, du har brugt i fitnesscenteret og poste denne data på din profil og dele den med dine venner og holdkammerater, øges din motivation for at være fysisk aktiv,« fortæller Brian Sejersen Orland, der er blandt initiativtagerne til Arena365.com.

Blandt andre initiativtagere til Arena365.com er folk, der tidligere har søsat roste fora som Radikale.net og Kommunikationsforum.dk.

Arena365 er lavet af PR-bureauet Essencius og softwareudviklingsfirmaet Eksponent, der også har et internationalt håb for deres portal. Arena365 bliver lanceret på dansk, engelsk, tysk, fransk, italiensk og spansk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere