Topnordic ansætter 80 nye medarbejdere

Kollektiv lønnedgang og fokus på bundlinien vendte en negativ udvikling i systemhuset Topnordic. Nu er tallene sorte igen, lønnen tilbage hvor den var, og ledelsen er gået på jagt efter 80 nye medarbejdere.

Det danske systemhus Topnordic vil udvide medarbejderstaben med 40 procent det kommende år.

De 80 nye medarbejdere skal være med til at sikre Topnordic en fordobling af omsætningen til to milliarder kroner i løbet af tre år.

- Vi har valgt den aggressive stil at vokse ud af krisen på. Organisationen er på plads, omkostningerne trimmet maksimalt, og vores medarbejdere har aldrig været mere tilfredse, siger administrerende direktør Claus Hougesen hos Topnordic.

De mange nye medarbejdere skal primært udbygge systemintegrations­forretningen hos Topnordic, der ifølge Claus Hougesen skal stå for størstedelen af den budgetterede vækst på 100 procent i omsætning over de næste tre år.

- Men også salgsstyrken skal udvides, oplyser han.

Satte alt til på et kvartal

I tredje kvartal 2001 satte Topnordic de fem millioner kroner til, som virksomheden havde tjent i første halvår.

I stedet for fyringer gik medarbejdere, ledelsen og bestyrelsen kollektivt med til en lønnedgang, og siden er hver en krone blevet vendt og drejet. Det har i følge Claus Hougesen haft en enorm indflydelse på holdfølelsen på tværs af medarbejdergrupper.

Udfordringen for Claus Hougesen og hans personalechef ligger i at finde de medarbejdere, der forstår og respekterer den ånd, der ifølge Hougesen er fulgt i kølvandet på nedgangstiderne.

- Den største udfordring ved ansættelsen af de kommende 80 medarbejdere ligger i at sikre, at de alle indser, at vi stadig er i en svær tid. Ganske vist er lønnedgang ikke længere nødvendig, men vi skal for alt i verden sikre, at de nye medarbejdere bliver lige så tilfredse, som vores nuværende 200, siger Claus Hougesen.

Topnordic kom ud af 2001 med en omsætning på 936 millioner kroner. Indtjeningen før skat landede på 2,4 millioner kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere