Rundt nul i 2007 for Computersalg.dk

Store investeringer trak ned i overskuddet hos onlinebutikken Computersalg.dk, der kom ud med et mindre overskud på 12.000 kroner før skat for 2007. Søsterbutikken Easypc.dk, der er en målrettet onlinebutik mod erhvervskunder tjente 573.000 kroner i 2007.

Direktør Kim Rand er tilfreds med et diminutivt 2007-overskud i onlinebutikken Computersalg.

»Sidste år har vi haft nogle væsentlige it-investeringer på mere end en halv million kroner. I betragtning af de investeringer mener jeg, at resultatet er fornuftigt,« siger direktør Kim Rand.

Computersalgs aktiviteter ligger i selskabet Datacom Technology. Før skat var overskuddet for 2007 på knap 12.000 kroner. Efter skat endte resultat på 36.000 kroner. Det er en betragtelig nedgang i forhold til 2006, hvor selskabet havde et overskud før skat på 915.000 kroner.

Direktør Kim Rand indrømmer, at 2007 også var et år præget af megen konkurrence.

»Vi har haft overskud igennem de sidste 12 år. fordi vi laver de investeringer vi skal på det rigtige tidspunkt, så vi er gearet til at klare konkurrencen,« siger Kim Rand.

Han fortæller, at Computersalg har investeret i et helt nyt lagerstyringssystem med intelligente scannere og lokationsstyring. Samtidig har bogholderiet indført et nyt faktura-indscanningssystem.

»Det kan betale sig. Vi har allerede et væsentligt bedre resultat i de første fem måneder af i år. Investeringerne betyder, at vi får mere ud af de ansatte. Hvis vi ser på bogholderiet, så ekspederer vi øjeblikket 20 til 30 procent flere ordrer med det samme personale. Og systemet er gearet til, at vi kan komme endnu højere op,« siger Kim Rand.

Samtidig har han skilt erhvervssalget ud i selskabet Easypc. I modsætning til Computersalg har Easypc fået et solidt overskud i 2007. Før skat var overskuddet på 573.000 kroner.

»Easypc er vores lille guldæg. Det er en rigtig fornuftig forretning, som er støt stigende. Vi kommer til at satse en del på den i år. Vi søger ekstra personale og regner med at ansætte 2-3 mennesker indenfor kort tid,« siger Kim Rand.

Med både Computersalg og Easypc føler Kim Rand, at han står godt rustet i forhold til den konsolidering, der foregår blandt onlineforhandlerne lige nu. Han afviser dog ikke at sælge sin butik, hvis prisen er den rigtige.

»Vi forholder os afventende. Vi er en af de meget få spillere tilbage på markedet, som er en sund og veldrevet virksomhed. Vi har ikke travlt. Men kommer det rigtige tilbud, så har vi meget at byde på,« siger Kim Rand.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere