Visual Studio 2010 er bedre til at skælde ud

Store og små nyheder i Visual Studio 2010. Superusers Brian Eberhardt forklarer, at den nye version er bedre til at skælde ud på programmørerne.

Lanceringen af Visual Studio er blevet forsinket flere gange. Men nu er det klar i nyeste version: 2010.

Og selv om det kan være svært at spotte de store nyskabelser ved første øjekast, så er der flere markante nyheder at hente under kølerhjelmen.

»Hvis man skal sige det simpelt, så er Visual Studio blevet bedre til at skælde ud. Og hvis der er noget, som programmører elsker, så er det at blive skældt ud. For det betyder, at de kan finde mange flere fejl direkte i testmiljøet i stedet for, at fejlene først dukker op, når programmerne er sendt ud til kunderne ,« siger direktør Brian Eberhardt fra konsulent- og kursus-virksomheden SuperUsers.

Brian Eberhardt underviste selv i de første kurser i .NET i 1999 og har derfor fulgt mange af Microsofts teknologier og udviklerredskaber fra fødslen.

I forhold til frigivelsen af Visual Basic 2010 er han begejstret for, at programmeringssproget C# og .NET nu er blevet ensversioneret (4.0). Og så glæder han sig over de mere fleksible rammer med dynamisk programmering, hvor det ikke er påkrævet at foruddefinere hvilke datatyper en celle skal kunne modtage.

Se flere nyheder i Visual Studio 2010 i denne gennemgang hos PCPro.

Gratis for studerende
Version 2010 af Visual Studio bliver ikke forbeholdt de betalende, professionelle brugere. Versionen kan allerede hentes nu hentes i Microsoft gratisportal DreamSpark. For at bruge DreamSpark skal man være studieaktiv. Microsoft samarbejder med login-tjenesten Wayf.dk om at validere, at downloadere er registreret ved en dansk læringsinstitution.

Microsoft lægger dog ikke alle sine programmer til fri download i DreamSpark. Hvis man vil have adgang til hele paletten af Microsoft-redskaber uden at finde pengepungen frem, så har Microsoft også indgået gratis aftaler med en række danske skoler og universiteter. Læs mere på MSDN.

Visual Studio koster cirka 3000 kroner i vejledende udsalgspris.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere