Første anmeldelse af nyt B&O-tv

Anmelder skamroser Struer-virksomhedens nye tv som et fantastisk produkt.

Hvis B&Os nyeste fladskærm Beovision 10 ikke vender flere års nedtur, så ser det sort ud for Struer. Virksomheden er i store vanskeligheder og har været tvunget til massefyringer og aktieemission. Det skal det nye tv meget gerne rette op på.

Flatpanels.dk er klar med den første anmeldelse af tv'et, og noget tyder på, at Struer-folkene kan drage et lettelses suk. I konklusionen skriver anmelderen:

»Sammenfatter vi den smukke billedkvalitet og det sublime lydsystem / indbygget surroundforstærker, med en udførlig byggekvalitet og kvalitetsmaterialer, og samtidig tillægger den betragtning, at BeoVision 10 er skabt som et møbel til hjemmet, er der tale om et fantastisk produkt fra B&O. Og selv om BeoVision 10 måske er det tv, der er kommet hurtigst gennem B&Os udviklingsafdeling, skinner det på ingen måde igennem på produktet. Man fornemmer et dedikeret arbejde fra B&O, og den minutiøse tilgang til tingene fra folkene i Struer, skaber et BeoVision 10, der er helt i topklasse. B&O Beovision 10-40 tildeles en Top-anbefalings Award for helheden i produktet; vurderet ud fra kriterierne billede, lyd og forstærker, design/materiale, møbeleffekten og kvaliteten.«

Man skal dog have den store pung op af lommen for at få fingre i vidunderet. Beovision 10 starter på en pris på 43.500 kroner. Men med vægbeslag eller fod og antirefleksskærm kommer man hurtigt op på den dyre side af 50.000 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere