Tre HP-priser til Datacon

Løsningsforhandleren Datacon løb med tre ud af ti priser i den årlige uddeling af HP Awards.

Fredag aften var der stemning og fest i Odense Congress Center, da hardwareproducenten HP uddelte sine årlige HP Awards til it-kanalens bedste sælgere, konsulenter og forhandlere. Den festklædte forsamling med 400 repræsentanter for i alt 54 HP-partnere var vidne til uddeling af i alt ti priser.

Aftenens store vinder var forhandleren Datacon, som løb med prisen året bedste value-sælger plus priserne som bedste corporate- og enterprisepartner og bedste servicepartner.

I øvrigt havde HP i år valgt at opdele prisen som bedste sælger i to kategorier - opdelt på »value« og »volume« - som gik til henholdsvis Nikolaj Brink Olsen fra Datacon og Brian Vang Jensen fra Topnordic. Desunde gik prisen som »Årets tungeste dreng« - dvs. sælgeren med de fleste og bredeste HP-certificeringer - til Michael Winther fra EDB-Gruppen.

For Nikolaj Brink Olsen er der den pikante detalje, at han indtil for en måned siden var ansat i det nu krakkede Kerfi. Men med Datacon køb af aktiverne hos den krakkede konkurrent fik man altså en HP Award med i købet.

»Det er som at vinde en kæmpeordre,« sagde den stolte vinder, som samtidig erklærede it-kanalen og kolleger og konkurrenter sin håndfaste kærlighed.

»Vi ses ude hos jeres kunder,« lød den skarpe salut fra årets HP-value-sælger, Nikolaj Brink Olsen.

Efter overrækkelsen sagde en glad Datacon-direktør, Jan Misser, at han så de tre priser, som kulminationen på mange års udvikling af virksomheden til et niveau, hvor den i størrelse kun overgås af Topnordic.

Aftenens øvrige priser gik blandt andet til Actebis og Four Leaf på distributørsiden og EDB-Gruppen og 2IG på forhandlersiden.

HPs partnerdirektør Anders Herløv kvitterede for prisvindernes indsats i 2008 ved at fastslå, at HP er dybt afhængige af sine b2b-partnere.

»Partnernes brede udbud af løsninger og tætte kendskab til kundernes forretning sørger for, at HPs enorme portefølje af produkter kommer ud til både store og små virksomheder. Alene partnernes indkøb af HP-hardware beløber sig til mere end ti millioner kroner hver dag året rundt,« lød det fra Anders Herløv.

Det er femte år i træk, at HP Awards uddeles.

Vinderne af HP Awards 2008 blev:

Årets HP Sælger (Value): Nikolaj Brink Olsen, Datacon
Årets HP Sælger (Volume): Brian Vang Jensen, Topnordic
Årets Tungeste Dreng: Mikael Winther, EDB-Gruppen

Årets HP SMB Partner: 2IG
Årets HP Corporate & Enterprise Partner: Datacon
Årets HP Service Partner: Datacon
Årets HP Gazelle: Flexpay

Årets HP Distributør Konsulent: Jens Holm, Actebis
Årets HP Distributør: Four Leaf

Årets HP Partner i Nordatlanten: Comby





Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere