Artikel top billede

Sådan udvider du hukommelsen på din iPad og iPhone

Du kan få ekstra plads med en mobil harddisk med Wi-Fi. Den er perfekt til forretningsrejsen.

Du har hverken usb-porte eller indgang til sd-kort på din iPhone eller iPad.

Det betyder, at du let kommer i bekneb med hukommelsen. Men det problem kan nu løses ved at købe en af de nye mobile harddiske med indbygget Wi-Fi, som flere producenter har lanceret i løbet af de seneste måneder. 

Kingstons Wi-drive er en af de første af slagsen, der er dukket på markedet. Den fås med både 16 GB og 32 GB flash-hukommelse.

Harddisken er på størrelse med en mobiltelefon, og på afstand kan den med sine bløde linjer være let at forveksle med en iPhone 3G. 

Genial til rejserne

Den ekstremt kompakte størrelse gør den til en perfekt makker på din forretningsrejse, hvor du hurtigt kan få brug for at medbringe flere film og serier, end der kan være på din iPad.  

Du fylder data på harddisken ved at slutte den til din computer med en usb-ledning. Men når du tænder for harddisken, bliver den synlig som en trådløs forbindelse, og du opretter forbindelse til den fra din iPhone og iPad på samme måde, som når du logger på et hvert andet trådløst netværk.

For at få adgang til filerne på harddisken fra din iPad og iPhone skal du dog installere en særlig app fra Kingston, hvorfra du kan streame musik og film.  

Kort batteritid

Kingston-harddisken har dog kun fire timers batteritid, men det er rigeligt til, at du kan nå at gense Godfather på din næste flyvetur. Harddisken kan dog også tilsluttes en fast strømkilde ved hjælp af medfølgende strømadapter eller en usb-ledning.

En anden ulempe er, at Kingston-harddisken kun virker med iPhone, iPod Touch og iPad. Det betyder, at du altså ikke kan få trådløs adgang til harddiskens data fra din pc, Mac eller Android-telefon. 

I Danmark kan du finde Kingston Wi-Drive med 16 GB til 799 kroner, mens versionen med 32 GB er set til en pris på 1.099 kroner.

Synes du, at 32 GB er for lidt, er harddisk-producenten Seagates GoFlex Satellite-harddisk måske noget for dig.

Den virker efter samme princip som Kingstons Wi-Drive. Forskellen er blot, at den har en kapacitet på hele 500 GB og kan findes på nettet til omkring 1500 kroner. 

Seagate-harddisken har batteri til mellem fire og fem timer, men er til gengæld væsentligt større end Kingstons Wi-drive. Den er dog stadigvæk ikke større, end at du bør have plads til den i din rejsetaske.

Læs også:  
Her er de fede gadgets til din forretningsrejse
Derfor skal du skrotte din usb-port




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere