Munkedal bliver distributør for Vigilante

Det tilbageværende amerikanske Vigilante Inc. skal sælge sine softwareprodukter og sikkerhedskurser i Skandinavien via Fort Consult - ejet af Ulf Munkedal, en af Vigilante-stifterne.

Vigilante er tilbage i Danmark og det øvrige Skandinavien med sikkerhedsprodukter og ydelser - og en del af salget skal medstifter Ulf Munkedal stå for, men nu via hans nye selskab Fort Consult. Det meddeler de to selskaber i en pressemeddelelse onsdag.

Sikkerhedskonsulentfirmaet Fort Consult skal sælge det amerikanske Vigilante Inc. scanningssoftware, netværkstest og sikkerhedskurser. Dette selskab eksisterer fortsat efter Vigilante Danmarks konkurs i juni - og det har en udviklingsafdeling i Frankrig.

Den administrerende direktør i Vigilante Inc., dansk-amerikaneren Eric Fullerton, oplyser, at virksomhederne har ført forhandlinger i måneder om aftalen.

- Vi har valgt Fort Consult som vores repræsentant i Skandinavien, fordi ledelsen efter vores mening er blandt de mest visionære sikkerhedsfolk i branchen, skriver han i pressemeddelelsen.

Ulf Munkedals selskab bliver hoveddistributøren og - som det hedder - det fælles talerør for partnerne til Vigilante, der i alt har 10 partnere i Skandinavien.

Intet nag

Da Vigilante Danmark blev begæret konkurs på grund af manglende lønudbetalinger, var Ulf Munkedal og hans gamle kompagnon, Lars Neupart, ude med kritik af den strategi, som Vigilante havde ført.

Ifølge dem var det set i bakspejlet forkert at satse på softwaresalg i USA - som en ud af mange udbydere - og ikke have nogen konsulent-tjeneste til tjek af sikkerhedssystemerne.

Nemlig konsulentdelen gjorde forløberen for Vigilante - Neupart & Munkedal - til en succes i Danmark.

Præsenteret for den kritik på et pressemøde den 5. september svarede Eric Fullerton spidst til Computerworld Online, at det var "decideret inkorrekt":

- Det er alt, hvad jeg vil sige - ud over at to af personerne ikke havde siddet i bestyrelsen i et stykke tid, da de udtalte sig, sagde han da på pressemødet.

Øjensynlig er klimaet blevet bedre - og Ulf Munkedal konkluderer blot, at det er "spændende og lidt underligt som tingene udvikler sig" med henvisning til, at han igen skal tilbyde produkter fra Vigilante.

Vil du vide mere om Vigilante Inc.?
NewsScanner overvåger 300+ medier
Prøv gratis i 30 dage.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere