Mondo køber sig til udenlandsk arbejdskraft

Mondo A/S har købt it-firmaet Aqcel. Købet giver en tiltrængt tilgang af flere kvalificerede medarbejdere.

Mondo A/S meddelte torsdag Københavns Fondsbørs, at virksomheden overtager den danske it-virksomhed Aqcel.

Aqcel leverer udviklingsløsninger baseret på Microsoft-teknologi til hele verden. Firmaet er især kendt for outsourcing, så med overtagelsen vokser Mondo på én gang fra cirka 80 medarbejdere til over 300 - heraf 130 i Pakistan og 60 i Ukraine.

Med købet forventer Mondo en omsætning i 2007 på 100-105 millioner kroner.

»Aqcel-gruppen passer perfekt til Mondo, og tilfører os en lang række fordele fra dag ét. Det vigtigste er, at vi med mere end 300 topkvalificerede og certificerede medarbejdere i Ukraine, Pakistan og Danmark får tilført de nye kompetencer, der er næsten umulige at opdrive i Danmark og Skandinavien. Væksten på vores område er så stor, at markedet har endog meget svært ved at uddanne kvalificeret arbejdskraft - men nu får vi tilført en topkvalificeret motor, der vil kunne trække de helt store opgaver. Samtidig får vi med et slag tilført Danmarks mest kvalificerede og mest succesrige Microsoft CRM-afdeling, og det styrker Mondo Solutions betydeligt,« siger administrerende direktør Anders Chr. Andersen, Mondo A/S.

Den samlede købesum på 60 millioner kroner betales med 10 millioner kontant og 50 millioner i aktier.

Mondo gik på børsen i oktober 2006.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere