BEA og Nokia samarbejder om WAP-baseret e-commerce

BEA Systems og Nokia vil sammen tilbyde standard-baserede WAP-applikationer (Wireless Application Protocol) til e-commerce. BEA og Nokia vil integrere to af deres kerneprodukter, BEA WebLogic Server og Nokia WAP Server, med henblik på udvikling af WAP-applikationer til Internet.


BEA og Nokia forventer at kunne tilbyde WAP-applikationer til online aktiehandel, diverse bankservices, bestilling af varer, ordrebekræftelser og lignende tekst-baserede transaktioner, der kan vises på displayet af trådløse enheder.


- Folk vil andet og mere end downloade basisinformation som aktienoteringer og nyheder på deres WAP-enhed. De ønsker også at kunne gennemføre online transaktioner hvor og hvornår, de har brug for det. Ved at alle WAP-applikationer kører på BEA WebLogic Server får de sikker og hurtig adgang til personaliserede e-commerce services døgnet rundt, nøjagtig som de kender det fra deres pc-browser, siger Bjarne Schytte, country manager i BEA Systems Danmark.


- Inden vi når 2003 vil der være en milliard mobiltelefoner på globalt plan. 50% af disse vil være WAP-telefoner. Der vil være flere mennesker, der går på Internet via mobile enheder end fra pc'er. Det bliver altafgørende at kunne tilbyde trådløs adgang til Internet og at skabe forretningsmodeller og -muligheder, der udnytter trådløs adgang til informationssystemer. Nokia og BEA er et stærkt par i den sammenhæng, siger Gerhard Romen, vice president of enterprise i Nokia Internet Communications.


BEA WebLogic Server tilbyder en række værktøjer til at bygge sikre e-commerce applikationer til online transaktioner. Applikationerne er udviklet i Java og Java 2 Enterprise Edition (J2EE) med Enterprise JavaBeans (EJB) komponenter. I følge Bjarne Schytte giver Java-platformen i BEA WebLogic Server markant hurtigere udvikling af WAP-applikationer:


- WAP-udviklerne kan anvende EJB-komponenter, herunder vores færdigbyggede e-commerce komponenter, til hurtigt at etablere forretningslogikken i den enkelte applikation. Det skal kun gøres én gang. Dernæst kan man simpelthen skabe skræddersyede præsentationer til almindelige web-browsere og WAP-enheder ved at skrive individuelle Java Server Pages, siger Bjarne Schytte, country manager i BEA Systems Danmark.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    EG Danmark A/S
    Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere