Microsoft udvider mobilt samarbejde

På 3GSM World Congress 2004 i Cannes har Microsoft og Microsofts partnere præsenteret nye produkter og virksomhedsløsninger baseret på Microsofts Windows Mobile-software.

Microsoft skærper nu opmærksomheden omkring mobile løsninger. Således har softwaregiganten og dens samarbejdspartnere præsenteret en række nyheder på den internationale mobilmesse, 3GSM World Congress, som løber af stablen i Cannes i sydfrankrig i disse dage. Microsofts nyheder er rettet mod virksomheder og den mobile arbejdsstyrke.

Samarbejdspartneren Motorola er således på banen med to nye enheder med Microsoft Windows Mobile software som en del af Motorolas MotoPro-serie rettet mod især virksomhedskunder. De to produkter er Motorola MPx og Motorola MPx100.

Et stigende antal virksomhedskunder benytter i dag Windows Mobile-baserede enheder. Microsoft præsenterede derfor i dag en Windows Mobile Security hvidbog, der fokuserer på virksomhedsbrugernes centrale sikkerhedsspørgsmål. Hvidbogen er tilgængelig på http://www.microsoft.com/windowsmobile/resources/whitepapers/default.mspx.

Desuden annoncerede Italiens største mobiloperatør, TIM planer om at levere Windows Mobile baserede SmartPhones senere i år og Microsoft og software-virksomheden Fanestrae annoncerede et samarbejde om at tilbyde Exchange-baserede løsninger, der gør det muligt for telecom-virksomheder at levere en række kommunikationsværktøjer. Et eksempel på en sådan løsning er et sms-modul, der gør det muligt for kunder at sende og modtage sms'er fra deres pc via Outlook.

»Microsoft har i mere end 25 år samarbejdet med store virksomhedskunder og partnere om at levere stærke virksomhedsløsninger. Vi er glade for, at endnu flere partnere nu har valgt Windows Mobile software som platform til deres virksomhedskunder,« siger Pieter Knook, Senior Vice President, Mobile and Embedded Devices Division, Microsoft.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere