Ofir øger brugerbetaling efter tab på 20 mio. kr.

Søndagsavisens internetaktiviter gav et underskud på 20,2 millioner kroner i 2003. Selskabet køber nu 42 procent af MatchWork og vil øge brugerbetalingen på ofir.dk. Det skal give vækst i både omsætning og resultat.

Søndagsavisen internet-eventyr Ofir, der måtte droppe en børsnotering da dotcom-boblen bristede, har netop fremlagt sit regnskab. Resultatet blev et tab på 20,2 millioner kroner i 2003. Det er trods alt en fremgang på 12,4 millioner kroner i forhold til året før.

Desuden steg omsætningen i Ofir næsten 60 procent til 36,3 millioner kroner.

Ofir-koncernen forventer i det kommende år at fortsætte væksten i omsætningen og forbedre resultatet væsentligt. Hvornår ledelsen forventer at skabe overskud, melder regnskabet intet om.

Væksten i jobtjenesten vil dog være væsentligt påvirket af hvorvidt en forbedring af den økonomiske konjunktur vil skabe flere job, skriver Søndagsavisen i sit regnskab.

Netop på jobområdet har Ofir oprustet væsentligt i 2003. I 2003 overtog Ofir aktiemajoriteten i konkurrenten MatchWork, og i forbindelse med årsrapportens fremlæggelse fortæller selskabet, at man nu har erhvervet yderligere 42,54 procent af aktierne, således at selskabet nu sidder på 95,71 procent.

Desuden fortæller Ofir, at man i det kommende år vil fortsætte med at øge brugerbetalingen på portalen.

Ofir-portalen udgør blot tre procent af den samlede omsætning i Søndagsavisen, alligevel belaster portalen det samlede regnskab betragteligt, idet underskuddet i Ofir trækker koncernens overskud ned fra 64 millioner kroner til 44,2 millioner kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere