Microsoft satser stort på Xbox

Microsoft forventer at bruge 500 millioner dollar på markedsføring af spillekonsollen Xbox. Det højeste beløb, firmaet nogen sinde har brugt på at markedsføre et produkt.

Microsoft vil bruge omkring 500 millioner dollar – cirka fire milliarder kroner – på at markedsføre og sælge sin kommende spillekonsol, Xbox. Det er det hidtil højeste beløb firmaet har afsat til at lancere et enkelt produkt.


Xbox er Microsofts første store hardwareprodukt og konsollen vil få hård konkurrence fra Sony, Sega og Nintendo.


Ifølge News.com meddeler Microsoft at Xbox vil være at finde på hylderne i efteråret år 2001. Microsoft udvikler 30 spil til konsollen internt og arbejder ligeledes sammen med eksterne partnere om levering af spil til konsollen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere