Xbox følger budgettet i Danmark

Salget af Xbox spillekonsollen lever op til forventningerne i Danmark. I antal af solgte spil per konsol, overgår Danmark selv USA.

Salget af Microsofts første spillekonsol Xbox, der blev påbegyndt i midten af marts, følger budgettet, fortæller adm. direktør Christian Banzhaf fra distributøren Boston. Alligevel er han ikke helt tilfreds.

- Man kunne måske have håbet på et lidt større salg, men introduktionstidspunktet kan også have påvirket det. Der er forårsvejr i luften, og så tænker folk måske ikke på spillekonsoller, kommenterer han.

- Til gengæld ligger salget af spillene utrolig højt. Der er i øjeblikket solgt over fire spil for hver solgt konsol. I USA var det tilsvarende tal 3,8, men vel at mærke efter to måneder, supplerer han.

Netop spilsalget er afgørende for Microsofts udbytte af konsollen. Det er nemlig her pengene tjenes, mens konsolsalget i sig selv ikke er specielt indbringende.

Christan Banzhaf tør ikke sige noget om, hvordan Xbox klarer konkurrencen med Sony Playstation.

- Det er endnu for tidligt at afgøre, hvem der bliver nummer et. Men det bliver spændende, når vi kommer hen på efteråret, hvor salget virkelig kommer i gang, at se om Microsoft vil tage marked fra Sony, siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere