Halo3 skal sætte spot på Microsoft Silverlight

Microsoft har kørt det store skyts i stilling for morgendagens lancering af superpillet Halo3. For at kunne tage del i hypen skal brugerne benytte den helt nye Flash-konkurrent Microsoft Silverlight.

En stor del af gaming-verdenens projektørlys er rettet mod Xbox 360-spillet Halo3, der frigives til salg verden over i aften og i morgen.

Microsoft håber, at noget af filmstjerne-glitteret vil smitte af på Silverlight - selskabets nye Flash-konkurrent, - og på en anden af de endnu ret ukendte teknologier, Microsoft ligger inde med, nemlig søgemaskinen Tafiti.

Endnu inden frigivelsen i aften er der blevet forudbestilt mere end halvanden million eksemplarer af spillet, og adskellige videoklip, screendumps, og småbidder af information om spillet er blevet strøet strategisk ud over det ganske internet.

Microsofts bagtanke synes klar: Når det regner på præsten, drypper det på degnen. For at se videoklip fra det forunderlige Halo3-univers, som Microsoft har lagt op på msn.com, må man først downloade Silverligt.

Ifølge ComONs amerikanske søsterblad CRN har Microsofts kampagne for Silverlight længe bestået i at lægge tillokkende medie-indhold ud på nettet for at lokke folk til at downloade multimedia-playeren.

Microsoft håber også at kunne anvende Halo3-succes'en til at promovere Tafiti - en ny, eksperimenteil søgemaskine, som virker sammen med Silverlight.

Således er Tafiti midlertidigt rebranded med et Halo3-skin for at udnytte spil-hypen.

Tafiti-søgninger indebærer en slags karrusel, der er et grafisk fremstillet lagerområde for søgninger. Denne karrusel er blevet forsynet med et Halo3-logo, som fører direkte til Halo-relateret søgeindhold på nettets gaming-sider.

Indtil videre har Microsoft dog modstået fristelsen til at promovere Silverlight på Halo3.com.

Til trods for, at denne side er en af Microsofts mest populære underholdningssider. I stedet kan man stadig benytte Adobe flash til videoindholdet om det ventede spil.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Underdirektør til gældsområdet

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere