Telia tilbyder ormekur til Stofa-kunder

Bredbåndskunderne hos Telia Stofa kan nu få scannet deres e-mail for virus, orm og spam for en flad tier om måneden. Samtidig optrapper Telia beredskabet over for virusangreb.

Internettet kribler og kravler med orme, virus og trojanske heste. Dem skal der ryddes op i, mener man hos Telia Stofa.

Derfor vil Telia Stofa nu tilbyde at scanne kundernes e-mail for uønsket kryb for en tier om måneden. Til den pris vil Telia også fjerne den spam, der både fylder kundernes indbakker og Telias servere.

»Hvis vi finder en virus, placerer vi mailen i en karantæne-mappe, hvor kunden kan se afsender og indhold, men ikke overføre virussen til sin computer,« siger Ole Simonsen administrerende direktør i Telia Stofa.

Telia Stofa har over 100.000 bredbåndskunder og er dermed Danmarks næststørste udbyder på både kabeltv og bredbånd efter TDC.

Udover filtrering af e-mail har Telia også iværksat et særligt overvågningsberedskab, der skal sikre netværket mod trusler fra virus og orme. Mange virusser og orme som eksempelvis MS-Blaster og Sobig skaber nemlig en masse netværkstrafik, når de har inficeret en pc.

Det belaster hurtigt netværket. Derfor vil Telias teknikere være klar til at lukke for de netværksporte, som ormene bruger til at sprede sig. Dermed filtreres den forstyrrende trafik fra, og det betyder, at følgevirkningerne af et orme- eller virusangreb vil være begrænsede.

»Fremover vil en stor del af problemerne blive løst så hurtigt, at kunderne end ikke når at opdage dem,« lover Ole Simonsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere