Danske piger vilde med nørdkonference

Geek Girl Meetup er igen udsolgt.

I sidste måned var der midlertidigt udsolgt til konferencen ”Geek Girl Meetup Copenhagen”, der er henvendt kvindelige web- og it-nørder. 100 kvinder havde sikret sig en af de 100 gratis pladser, og 30 stod på venteliste.

Med hjælp fra sponsorer er det lykkedes at finde plads til yderligere 50 personer, men nu kan de frivillige arrangører så meddele, at der er for anden gang er udsolgt.

150 kvinder har indløst billet, og endnu flere er kommet på ventelisten, der nu tæller 50. Dermed kan arrangørerne ende med, at konferencen tiltrækker i alt 200 personer. Det kræver dog, at der også kan findes sponsorater til de sidste 50 deltagere.

"Vi kan se, at vi har ramt et behov hos kvinder, der arbejder med web og it på forskellige måder. De vil mødes og dele deres viden og passion. Når vi mødes, skal det give værdi for den enkelte, og det gør Geek Girl Meetup, fordi man er der som sig selv med den passion, viden og erfaring, man har," siger Henriette Weber, der er en af planlæggerne.

Geek Girl Meetup er et koncept, som er udsprunget i Sverige. Lørdag den 6. november kommer det til København. Konferencen er henvendt piger med hang til web og teknologi, men kvinder, der arbejder med design, blogging og for eksempel iværksætteri, er også velkomne. Se mere på Facebook.com.

Hele arrangementet er gratis og som nævnt baseret på sponsorer. Martin Thorborg og it-fagforeningen Prosa er blandt de første sponsorer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere