TDCs erhvervskunder igen blacklistet

En af TDC's mailservere er igen på listen over spamservere hos sikkerhedsfirmaet SORBS. Det er anden gang siden midten af december.

Sikkerhedsfirmaet SORBS, som registrerer og blacklister mailservere, var skyld i, at et ukendt antal kunder hos TDC Erhverv i går fik deres emails retur, efter at have trykket på send-knappen. SORBS havde blacklistet en af TDC's mailservere som spamserver, og det er ikke første gang.

Tilbage i december oplevede mange kunder hos TDC Erhverv at få sin epost retur, fordi en mailserver hos TDC var på listen over kritiske spamservere. At være "bad standing" hos SORBS, betyder nemlig, at flere firmaers spamfiltre sorterer mails fra, som står opført i den internationale database, der holder øje med, hvor spammail kommer fra og stopper den videre færd.

Torsdag var TDCs server så på listen igen og et ukendt antal erhvervskunder oplevede problemer med at sende email i op til 6 timer. TDC kender endnu ikke omfanget af problemet, men siger, at det nu skulle være løst.

Hos TDC er man uforstående over, hvorfor serveren for anden gang på to måneder, er blevet sat på listen:

»Vi kan ikke forklare hvorfor, « siger salgschef hos TDC Erhverv, Kim Høse Jensen i dag til ComON.

Tilbage i december sagde han til ComON, at man var i dialog med SORBS, for at undgå at det skulle ske igen. Men det har åbenbart ikke virket efter hensigten.

»Vi har nu bedt om en redegørelse fra SORBS, men har endnu ikke fået svar,« udtaler Kim Høse Jensen, der heller ikke kan oplyse om, hvor mange erhvervskunder der i går blev berørt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere