Nintendo udvikler konsol med dobbeltskærm

Det japanske spilfirma Nintendo har afsløret de første detaljer om sin kommende mobile spilkonsol Nintendo DS.

Inden årets udgang vil Nintendo lancere en hidtil hemmeligholdt mobil spilkonsol under navnet Nintendo DS. Forkortelsen betyder Double Screen og hentyder til, at den lille enhed er udstyret med to 3-tommers-TFT-skærme.

Ifølge Nintendo kan de to skærme bruges til at følge handlingen fra forskellige perspektiver - men det kræver selvfølgelig, at spillet er skrevet til at udnytte denne funktion.

Det nye produkt er hverken en efterfølger til Game Boy Advance eller Gamecube, men et helt nyudviklet koncept, understreger Nintendo.

Konkurrenten Sony ventes at lancere sin mobile PlayStation PSP i det kommende år, og Nokia er allerede på banen med sin N-Gage.

Nintendo DS bliver første gang præsenteret for offentligheden under spilmessen E3 i Los Angeles, som finder sted i begyndelsen af maj. I modsætning til andre konsoller skal det nye produkt lanceres samtidig i hele verden - og det kommer sandsynligvis i god tid inden næste jul.

I november måtte Nintendo for første gang i firmaets historie fremlægge et halvårsregnskab med underskud. I årets første seks måneder havde Nintendo tabt omkring 200 millioner kroner. Nintendo har forsøgt at fremme salget af Gamecube-konsollen med aggressive prisnedsættelser. I oktober blev prisen halveret til 99 euro, og den er nu billigere end den mobile Game Boy Advance.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere