Cisco investerer tre milliarder kroner i ny router

Efter fire års udviklingsarbejde og tre milliarder kroner i investeringer har Cisco lanceret sin nye high-end router.

Den nye high-end router fra Cisco, kaldet Carrier Routing System-1 (CRS-1), betegnes som det mest ambitiøse udviklingsprojekt i firmaets 20-årige historie. Cisco har brugt fire år og tre milliarder kroner på udviklingen af routeren, som tidligere har været omtalt under kodenavnet HFR (Huge Fast Router).

Routeren er rettet mod de største teleudbydere, som leverer data-, video- og taletjenester over IP-baserede netværk. Den maksimale båndbredde-kapacitet oplyses til 92 terabit i sekundet - det er 46 millioner gange hurtigere end en ADSL-forbindelse på 2 megabit/s.

Fire af de største teleselskaber, Deutsche Telekom, Sprint, MCI og NTT Communications, deltog i lanceringen af det nye produkt, men ingen af selskaberne ville fortælle, om de vil anskaffe den nye router.

Samtidig med lanceringen kunne MCI demonstrere den hidtil hurtigste dataoverførsel over et IP-baseret backbone-netværk med en hastighed på 40 Gbps. IP-overførslen blev gennemført over et optisk netværk mellem San Francisco og San Jose.

Cisco indrømmer, at det kan tage lang tid før investeringen i den nye router er hentet hjem igen, men fortæller at teknologien skal flyde ind i andre produkter.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere