Offentlig huske-service via SMS

Det offentlige kan spare adskillige millioner kroner ved at sende huske-SMS'er til borgerne.

Så mange borgere glemmer at overholde aftaler med myndigheder og sundhedsvæsen, at der tabes et stort antal millioner kroner i spildte ressourcer. De penge kan spares med en SMS-tjeneste, som sandsynligvis bliver indført fra næste år, skriver Urban.

Alene i sundhedsvæsenet kan der spares over 100 millioner kroner om året, hvis man sender en SMS til patienterne og minder dem om en forestående aftale.

Et system med det pædagogiske navn NemSMS er for tiden under overvejelse. Ifølge Lars Frelle-Petersen, der er leder af den digitale taskforce i Finansministeriet, vil regeringen inden for den næste uges tid tage stilling til, om brugerne af det danske sundhedsvæsen skal modtage huske-SMS'er fremover.





Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere