EMC præsenterer nye storage-systemer

De nye Symmetrix DMX storage-systemer fra EMC skal give hurtigere og billigere informationslagring.

EMC har præsenteret en ny produktserie på storage-området, Symmetrix DMX (Direct Matrix Architecture). Produktserien er rettet mod highend-markedet og skal give højere ydelse koblet med lavere pris.

Indtil nu har storage-systemer bygget på bus- og switch-teknologi. Den nye Direct Matrix teknologi tillader, at ydelse, kapacitet og antal server-forbindelser kan udvides løbende i takt med virksomhedens behov.

Matrix-arkitekturen giver op til 128 punkt-til-punkt forbindelser, som hver især kan flytte 500 megabytes i sekundet.

»Måske er det mest betydningsfulde for vores kunder, at EMC har udviklet ny hardware og samtidig bevaret det kendte Symmetrix Enginuity operativsystem og de øvrige førende storage-administrationsprogrammer. Ofte er kunderne ellers nødt til at afskrive ældre løsninger, når de investerer i nye,« siger Niels Astor, produktchef i EMC Danmark.

Den nye produktserie består af tre modeller. Den mindste, DMX800, er et rack-monteret storage-system, som skalerer fra otte til 16 front-end porte, fra 1,2 til 17,5 terabyte rå datakapacitet og fra fire til 32 gigabyte global cache til åbne miljøer.

Symmetrix DMX1000 er en enkelt kabinet-løsning, der kan udvides fra otte til 48 front-end porte, fra 3,5 til 21 terabytes rå kapacitet og fra fire til 64 gigabyte global cache til mainframe og åbne miljøer.

Symmetrix DMX2000 er en dobbelt kabinet-løsning, der kan udvides otte til 96 front-end porte, fra syv til 42 terabyte kapacitet og fra otte til 128 gigabyte cache.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere