Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Apple skovler penge ind

Salget af Macs og iPhones nåede nye højder i Apples andet kvartal, der blev en regnskabsmæssig rekord for firmaet.

Apple præsenterede i går kvartalsregnskabet for andet kvartal 2008. Selskabet, hvis regnskabsår løber fra oktober til oktober, havde en kvartalsomsætniong på 7,5 milliarder dollars og og en nettoindtjening på 1,05 milliarder dollars. Alt i alt er det en vækst i omsætning på 43 procent. 44 procent af omsætningen er fra salg udenfor USA.

"Vi glæder os over at kunne rapportere om en 43 procent vækst i omsætningen og den stærkeste martskvartal-omsætning og overskud i Apples historie. Med over 17 milliarder dollars i omsætning i første halvdel af regnskabsåret, har vi en stærk platform til at lancere nogle fantastiske nye produkter i de næste kvartaler", siger Steve Jobs, Apples CEO.

Apple kunne konstatere at det går rigtig godt for salget af Macs og at iPod-salget er en smule bedre end anaytikernes forvetninger på 10 til 10,5 millioner iPods.

Således solgte Apple 2.289.000 Macs i andet kvartal og det er en stigning på 51 procent i forhold til samme kvartal sidste år. Apple solgte i kvartalet også 10.644.000 iPods og det giver Apple en vækst på en procent i forhold til samme kvartal sidste år. For Mac'ernes vedkommende repræsenterer det stigende salg en vækst i omsætningen på 54 procent, mens iPods fremgang målt i omsætning er på otte procent.

Også iPhone klarer sig godt. Apple har solgt 1.703.000 iPhones i andet kvartal 2008.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere