WM Data øjner lys i et mørkt marked

Mens det står svært til hos de store forhandlere af Microsoft økonomisystemer, tidligere Navision - er der jævnt gang i butikken hos WM data.

WM Data, der på linie med det EDB-gruppen, amerikanske Tectura og Columbus IT satser på salg af større økonomisystemer med tilhørende services, har ifølge firmaets direktør Jesper Scharff god medvind.

»Vi er glade for vores MBS-forretning og har især inden for vores Axapta-forretning en rigtig god vækst,« siger han og oplyser at vækstprocenten på dette område har været på cirka 25 procent i år.

Næste år forventer Jesper Scharff, at WM Data vil omsætte for 200 millioner kroner i deres MBS-forretning alene - og at virksomheden dermed vil rangere som nummer to på listen over de største forhandlere af Microsoft økonomisystemer (tidligere Navision) herhjemme.

Imens rammes de nærmeste konkurrenter af en kraftig konsolidering, der har indebåret fyringer hos EDB-Gruppen, katastroferegnskab hos Munk IT og salgsønsker hos Columbus IT.

Direktør Jesper Scharff vil ikke kommentere direkte på, hvad WM Data kan, som konkurrenterne ikke har formået, men nævner gode folk og skarp fokusering på enkelte markedssegmenter, som nogle af hemmelighederne bag successen.

»En serviceforretning består jo af mennesker og de gør det godt hos os. Desuden har vi en strategi om, at vi kun vil være i de markedssegmenter, hvor vi kan være blandt de tre største« oplyser Jesper Scharff.

WM Data har netop føjet en række tidligere Columbus IT folk til sin medarbejderstab og har forventninger om, at de ny folk kan skabe en omsætning på omkring 10 millioner alene hos firmaets ny afdeling i Aalborg.

En anden fordel for WM Datas forretning har været arbejdsro. En ro, som de øvrige spillere måske ikke har haft på samme måde, idet de har haft travlt med at integrere forretningsenheder i kølvandet på MBS-partnernes respektive opkøb i branchen, forklarer Jesper Scharff.
Han hentyder her til IBM's køb af EDB-gruppen, Columbus IT's køb af Hands og Tecturas køb af Aston.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere