SuperBest vil sælge fersk kød på nettet

SuperBest vil levere dine dagligvarer lige til døren. Aldrig mere end en dag mellem bestilling og levering.

Nu skal der gang i dagligvarekøb på nettet. Det mener købmandskæden SuperBest, der åbner en webbutik i dag.

Når kunderne kigger indenfor, så kan de vælge mellem 4.000 varenumre fra første dag, beretter onlinedirektør Claus Stenholt.

»Vi kommer til at føre alt, hvad hjertet begærer inden for dagligvarer. Lige nu har vi fokus på fire grupper. Vi har en kategori med økologiske varer. Så har vi vores kategori, som vi kalder ”Noget Særligt” og så bliver det muligt at købe discountvarer og selvfølgelig mærkevarer,« siger onlinechefen til ComON.

Han understreger at hurtighed og simplicitet har været kodeordene for webbutikken. Det betyder blandt andet, at alle ordrer, der indgives før klokken 23.59, bliver leveret dagen efter mellem 16.00 og 20.00. SuperBest har indgået en aftale med Budstikken, der bringer ud for 49 kroner uanset hvor i landet modtageren bor – så længe adressen er brofast med et af de 10 centre, som SuperBest har pårettet.

SuperBest får på nettet konkurrence fra butikker som Yellowman og Torvet.dk.

»Vi er de første blandt de etablerede kæder, der går i gang med det her. Men der er jo selvfølgelig andre på markedet i øjeblikket, og der er en masse glade kunder, som er begyndt at købe dagligvarer på nettet. Dem kommer vi selvfølgelig til at snuppe nogle af i første omgang, men på længere sigt er vores mål at få flere i gang med at handle dagligvarer på nettet,« siger Claus Stenholt.

Derfor skal konceptet være simpelt og gennemskueligt. Derfor er priserne i webbutikken de samme som i de fysiske butikker.

Ved at låne fra designforbilleder som Apple og hente brugervenligheds-inspiration fra Google og Amazon mener SuperBest, at man har skabt en webbutik, som travle danskere har lyst til at vende tilbage uge efter uge. Om den ambition bliver indfriet, kan man se på adressen: Superbest.dk, hvor netbutikken netop er åbnet.

SuperBest er ikke det første supermarked, der har fået en virtuel klon. Fra 1998 til 2002 forsøgte kæden ISO sig med en internetbaseret butik med fødevarer. Det lykkedes dog ikke at skabe overskud online, og den ellers prisbelønnede butik blev lukket ned igen. I 2007 lukkede den fysiske kæde af ISO-butikker også. De fysiske butikker blev overtaget af...SuperBest.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere