Artikel top billede

Dansk udgave af Office 2010 er klar

Den danske udgave af kontorpakken Office 2010 lanceres i dag.

Et par måneder efter den internationale lancering af Microsofts nye kontorpakke Office 2010 kommer den danske version nu i butikkerne. Fra i dag kan Office 2010 købes på dansk. Foruden den betalingspligtige version er der også en gratis online-udgave, Office Web Apps, hvor der er adgang til de mest basale funktioner.

Blandt nyhederne i Office 2010 er integration med Microsofts egne online-løsninger som Hotmail og Skydrive, så man nu f.eks. kan gemme sine dokumenter direkte på sit Skydrive. I Outlook kan man nu se mails, der hører sammen i en samtalevisning.

Og Outlook Social Connector finder informationer om personer, man får mails fra eller skal til møde med, fra bl.a. Facebook og LinkedIn.

I Powerpoint kan man redigere lyd, billeder og video, og “The Ribbon” (Båndet) introduceret i Word 2007 går nu igen i hele Office-pakken.

Ifølge Microsoft er Office-programmerne installeret på over en milliard computere på verdensplan. Den første Office-pakke blev lanceret helt tilbage i 1990.

Office 2010 fås på dansk i fire forskellige udgaver til private og professionelle brugere, og koster fra 1.099 kr. til 5.499 kr. for fuldpakke-produktet og 899 kr. til 3.999 kr. for et produktnøglekort. Med sidstnævnte kan man låse et Office-produkt op, der er forudinstalleret på en ny computer.

De første salgstal for Office 2010 fra USA, hvor kontorpakken altså allerede har været ude et stykke tid, betegnes dog som skuffende i denne analyse. Faktisk er der solgt færre eksemplarer af Office 2010 i de første to uger sammenlignet med salget af forgængeren Office 2007 lige efter lanceringen.

Det ser ud til at Microsoft har svært ved at overbevise Office 2007-brugerne om, at de skal opgradere til den nye version




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere