E-mail bliver til sms

Firmaet TeleFlip har udviklet et program, der kan lave e-mails om til sms'er.

Firmaet TeleFlip har udviklet et program, der sjovt nok også hedder TeleFlip, som forvandler e-mails til sms'er.

Sendes ens e-mail via Microsoft Exchange eller bruger man POP3-protokollen, kan man benytte sig af tjenesten.

Det kan være ret besværligt at indstille de nødvendige indstillinger på mobiltelefonen for at modtage e-mails, men det problem skulle programmet altså lave om på, skriver websitet MobileWhack.

Man kan vælge præcis hvilke e-mailadresser, man vil modtage mails fra som sms, det vælger man, når man registrerer sig på TeleFlips hjemmeside.

Det eneste, man betaler for, er for de sms'er, man modtager fra ens e-mail-konto - ellers er programmet gratis at bruge. TeleFlip har ligeledes lavet et program, så man kan sende e-mails fra computeren som sms'er til mobiltelefoner.

Man skal dog bo i USA eller Canada for at kunne bruge tjenesten lige nu, men det skulle kun være et spørgsmål om tid, inden flere lande kan være med.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere