Dansk teknologi holder styr på mobiltelefoner

Et samarbejde mellem Miralix og Sonofon åbner op for integration af virksomhedens mobiltelefoni, kalendersystem og fastnettelefoni.

Den danske softwareproducent Miralix har udviklet en ny løsning til overvågning af virksomhedens mobiltelefoner. Med den nye pc-baserede løsning kan virksomhedens omstilling finde ud af, om medarbejdernes mobiltelefoner er optaget, før der viderestilles til dem.

»Vores kunder har spurgt efter en løsning på overvågning af virksomhedens mobiltelefoner, således at de slipper for at viderestillede kald til optagede mobiltelefoner går tabt,« siger Preben Kirkeby, adm. direktør for Miralix.

Den enkelte medarbejder kan selv bestemme, hvilke mobilnumre, der skal overvåges, og bruge mobiltelefonen til at oprette og ændre en fraværsmarkering ved spontane aktiviteter. Fraværsmarkeringen overføres automatisk til medarbejderens kalender.

Miralix MobileLink kræver et StatusPlan-abonnement hos teleselskabet Sonofon. StatusPlan er et nyt produkt fra Sonofon, som gør det muligt at se, om telefonen er slukket, optaget eller ledig.

»Stadig flere af vores erhvervskunder benytter muligheden for at viderestille fastnettelefonen til mobiltelefonen og i det hele taget bruge mobiltelefoner som deres primære telefon. Når personalet i omstillingsfunktionen ikke kan se, om mobiltelefonen er ledig, er konsekvensen desværre væsentligt forringet kundeservice,« kommenterer Steen Høgh, markedsdirektør i Sonofon.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere