Artikel top billede

Bankede kællingen - vandt prisen

Dansk Internet Award er uddelt. Vandvogns-kampagne og kontroversiel kvindevolds-spil blandt vinderne.

Danske unge har europarekord i indtagelse af alkohol, og det faktum kan være svært at ændre på. Men Sundhedsstyrelsen gjorde en indsats sidste år, og det er den nu blevet præmieret for.

Ved uddelingen af Danish Internet Award 2010 (DIA10) var Sundhedsstyrelsen den helt store vinder. Blandt andet med hovedprisen, Årets Internet Award, for sin Facebook-inspirerede kampagne ”Stop før 5”.

”Effektiviteten og kreativiteten var ganske enkelt imponerende. Ligesom målgruppeforståelse, modernitet, nyskabelse, layout og alt det andet også var umuligt at sætte en finger på. Og at kampagnen havde skabt så markant effekt på kun én uge, er ganske simpelt uovertruffent,” lyder en del af juryens begrundelse.

”Stop før 5-kampagnen” er lavet af TBWA og mediebureauet Mediabroker, der også fik priserne ”Årets Kreative Bureau” og ”Årets Mediebureau”.

De øvrige vindere
Blandt de øvrige vindere var den omdiskuterede kampagne til støtte for børn og unge i voldsramte familier. Kampagnesiteprisen gik til Hit The Bitch, selvom medlemmerne af juryen langt fra var enige, skriver Bureaubiz.dk.

"Det hører til sjældenhederne, at jurymedlemmer opgiver at gennemføre deres bedømmelser - simpelthen fordi det indsendte materiale er for stærkt. Tre jurymedlemmer kunne ikke gennemføre det spil, der ligger på den pågældende kampagnesite, fordi det gjorde for ondt på sjælen. Af samme grund blev denne indsendelse den mest diskuterede. Kampagnen svingede mellem 00 og 13 efter den gamle skala. At juryen trods alt med stort flertal udnævner kampagnsitet til det bedste blandt de nominerede, skyldes især, at foreningen bag kampagnen fortæller, at kampagnen er lykkedes og har skabt kontakt til de voldsramte børn og unge."

De øvrige vinder er:

Effektpris Søgeord: Momondo Rejsesøgemaskine
Effektpris Dialog: Danske Bank: Bedre bank – mening og handling
Rich Media Prisen: Jabra: Jabra Halo
Bannerprisen: Red Barnet: Strik en hue




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere