Maksimalt 300 kroner for 3G

En 3G-forbindelse må maksimalt koste 300 kroner. Det viser en undersøgelse af over 850 ComON-læsere. 9 ud af 10 læsere mener, at 300 kroner er det højeste, som de vil betale for en 3G-forbindelse.

87 procent af ComONs læsere vil ikke betale mere end 300 kroner for en ubegrænset 3G-forbindelse med loft på én GB datatrafik. Det viser en afstemning på comon.dk, hvor over 850 læsere har deltaget indtil videre. Priserne er dog væsentligt højere i Danmark.

Teleselskabet 3 tilbyder en 3G-forbindelse med loft på én gigabyte til en månedlig pris på 399 kroner. TDC udbyder den samme 3G-forbindelse for 500 kroner eksklusiv moms. De svenske priser vil dog kunne tilfredsstille de 3G-sultne danskere.

I Sverige kan man slippe med at betale 135 svenske kroner, som svarer til 110 danske kroner, for den samme 3G-forbindelse med loft på én gigabyte. Dermed skal danskere betale op til 450 procent mere end svenskerne for at få den samme vare hos TDC. Vicedirektør i TDC Mobil, Peter Ibsen, mener ikke, at TDC tager for meget for 3G-forbindelsen.

»Vi synes, at det er en rigtig flot pris. Det er cirka 50 øre per megabyte. Normalt sættes prisen på produkter i startfasen af markedet meget højt. Men ikke her, synes jeg,« siger Peter Ibsen til ComON.

859 ComON-læsere har indtil videre deltaget i undersøgelse på comon.dk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere