Socialdemokraten Sophie Hæstorp Andersen skrev 59 gange på Facebook under gårsdagens afslutningsdebat i Folketinget. Og hun var ikke ene. Mange politikere brugte sociale tjenester til at holde venner opdateret om debattens rasen.
En anden lystig netdebattør, Venstres gruppeformand, Kristian Jensen, ping-pongede på Twitter om reform af SU og førtispension med Margrethe Vestager, gruppeformand for De Radikale.
Men politikerne skal bruge tiden fornuftigere end dét, mener Folketingets formand, Thor Pedersen (V).
"Folketinget er demokratiets fornemste højborg. Salen er skabt til debat mellem regeringen og Folketingets medlemmer. Det har aldrig været meningen, at der skal være dialog med borgerne i Folketingssalen. Den kan man føre ude i samfundet. Borgerne er velkomne til at lytte med på tilhørerpladserne eller se Folketingets tv-kanal, men salen er i sit udgangspunkt ikke skabt til en dialog med borgerne," siger Thor Pedersen til jp.dk.
Formanden vil have tingets præsidie til at diskutere, hvor grænserne for brug af sociale medier skal gå under debatterne.
Dansk Folkeparti, der selv har mange medlemmer, som har skoddet Facebook, misser ikke muligheden for at lange ud efter Danmarks største oppositionsparti.
"Nu forstår jeg bedre, hvorfor man aldrig kan få et ordentligt svar fra Socialdemokraterne. Hvor vi andre forholder os til det, som bliver sagt fra talerstolen, så sidder de med hovedet nede i en computerskærm. De er mindre og mindre engagerede i debatterne i Folketingssalen. Det, synes jeg, er trist," siger Dansk Folkepartis gruppeformand, Kristian Thulesen Dahl.
Socialdemokraterne kan slet ikke forstå kritikken. De bruger de sociale medier til at føre en dialog med borgerne - også mens debatterne står på, siger socialdemokraternes it-ordfører Yildiz Akdogan.
"Det er dybt godnat og meget gammeldags, at Folketingets formand og Dansk Folkeparti vil forbyde brugen af sociale medier i Folketingssalen. Formålet er jo at inddrage og engagere flere borgere i den politiske debat. Frem for at begrænse den moderne teknologi og nye medier, skal vi omfavne de nye muligheder for at få åbnet op for debatten," siger Yildiz Akdogan.
Hun mener, at de sociale medier specielt kan få unge til at engagere sig mere i samfundsdebatten.