Proshop fordobler overskud

Direktør Poul Thyregod afleverer 7,2 millioner kroner før skat i det første regnskab, hvor han ikke længere er medejer af onlinebutikken Proshop.

I 2009 kom den danske onlinebutik Proshop ud med et overskud på 4,2 millioner kroner før skat. I 2010 er overskuddet næsten fordoblet til 7,2 millioner kroner før skat. Proshop ønsker ikke at oplyse sin omsætning. Men ComONs søsteravis CRN skønner den til at ligge i omegnen af 500 millioner kroner.

Det er første gang direktør Poul Thyregod afleverer et regnskab for Proshop, som han selv i sin stiftede, hvor han ikke længere er medejer. I efteråret købte Expert-kæden Poul Thyregod helt ud af Proshop

 »Jeg er egentlig godt tilfreds med resultatet. Især når man tænker på, at der stadig lugtede lidt af finanskrise i 2010,« siger direktør Poul Thyregod og fortsætter:

 »Det er første gang, jeg kun står som direktør og ikke som medejer. Men det giver også en god beskrivelse af markedet. Nu er det ved at blive koncernernes kamp, og jeg er overbevist om, at konsolideringen vil fortsætte også her i 2011. Det er ved at blive et europæisk spil nu.«

Ifølge Poul Thyregod handler det om hele tiden, at tilpasse forretningen.

»Målet er at vokse. Det er dyrt at drive flere brands. Derfor har vi nu også valgt at nedlægge SHG og lægge butikken sammen med Proshop,« siger Thyregod.

Det bliver dog med SHGs udseende og bagved-liggende teknik, at Proshop kommer til at køre fremover. Den kan allerede ses på Proshops svenske side, som kommer fuldt op at køre her til april. For Proshop er kodeordet nu Norden.

»Vi ser os selv som en nordisk spiller, Derfor skal vi ind i de andre nordiske lande. Vi er størst i Danmark, men når vi kigger på Norden er vi stadig en lilleput. Derfor smøger vi nu ærmerne op og giver den gas,« siger Poul Thyregod.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere