USA: Ip-teleselskaber skal lukke 100.000 linier

I USA kan ip-teleselskaber blive tvunget til at lukke forbindelsen til op mod 100.000 kunder i næste uge.

Den amerikanske telestyrelse FCC har krævet at alle udbydere af ip-telefoni senest mandag i næste uge skal informere kunderne om, at der kan være problemer med at foretage nødopkald fra telefonerne. Teleselskaberne har skrevet til samtlige 1,5 millioner kunder, men omkring 100.000 har ikke bekræftet, at de har modtaget og forstået informationen. Det er disse 100.000, der nu kan risikere at der bliver lukket for telefonen i næste uge.

I modsætning til en almindelig fastnet-telefon kan man ikke være sikker på, hvor brugeren befinder sig, når man ringer fra en ip-telefon, og opkaldet kan heller ikke spores til nærmeste sendemast, som det sker med mobiltelefoner.

I nogle tilfælde kan ip-telefoni-udbyderne derfor ikke viderestille opkaldet til den rigtige telefoncentral, men sender i stedet opkaldet til et informationsnummer, der ikke altid er bemandet døgnet rundt.

FCC er også bekymret over, at telefonerne muligvis ikke fungerer i tilfælde af strømudfald, fordi både computer, bredbåndsmodem og adapterboks kræver strøm.

Ip-teleudbydernes brancheforening, VON Coalition, har bedt FCC om at udskyde fristen. De henviser til, at lukningen af 100.000 telefonforbindelser vil gøre mere skade end gavn. Dermed vil brugerne for alvor være afskåret fra at ringe til alarmcentralerne.

Senest den 29. november skal udbyderne sørge for, at alle nødopkald bliver viderestillet til 911. Ellers kan alle kunderne risikere, at forbindelsen bliver lukket.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere