Dell introducerer nye pc-arbejdsstationer

Med et væld af nye teknologier er Precision WorkStation 420 den hidtil hurtigste pc-arbejdsstation fra Dell Computer. Den bygger på Intel 840 chipsættet, som understøtter de hurtigste Pentium processorer, har 133 MHz front-side bus og 4X AGP-port.


Intel 840 chipsættet understøtter Rambus RAM, som giver hastigheder på op til 1.6 gigabytes ved transport af data mellem processor og RAM. Der kan installeres op til 2 GB Rambus RAM. Med hensyn til processor kan man vælge mellem den hidtil hurtigste Pentium III på 733 MHz eller den lidt billigere version på 600 MHz.


På harddisk-siden har Dell valgt Ultra 160/M teknologien, der giver overførselshastigheder på op til 160 MB pr. sekund mellem harddisk og RAM. Hvis dette ikke er nok, så kan en Precision WorkStation 420 også leveres med en RAID controller med 64 MB harddisk-cache, og man kan desuden vælge mellem kraftigt ydelse gennem datastripping (RAID 0) eller ekstra datasikkerhed med datamirroring (RAID 1).


Med den nye arbejdsstation har Dell også tænkt på arbejdsmiljøet, idet de meget hurtige harddiske på 10.000 omdrejninger/min. er monteret i en særlig boks, som reducerer lydniveauet væsentligt. Der kan monteres indtil 4 harddiske i denne boks, hvilket giver en total lagringskapacitet i kabinettet på 108 GB.


Priserne på Dell Precision WorkStation 420 starter ved 19.344 kr. ekskl. moms.


Dell har også annonceret Dell Precision WorkStation 220, som er udstyret med Intel 820 chipsæt, Rambus RAM, 133 MHz front-side bus og processor på 733 eller 600 MHz. Den kan udstyres med op til 72 GB harddisk kapacitet, Rambus RAM på op til 512 MB og en række forskellige grafiksystemer.


Priserne på Precision WorkStation 220 starter ved 13.298 kr. ekskl. moms.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    itm8 A/S
    Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere