Microsofts CRM-program til Danmark i andet halvår

Microsoft har netop frigivet sit meget omtalte, første CRM-program på det amerikanske marked.

Microsoft har netop frigivet sit meget omtalte, første CRM-program på det amerikanske marked. Men Danmark bliver blandt de første europæiske lande, som får en national udgave af Microsoft CRM 1.0, forklarer Erin Hiraoka, der er marketingdirektør for EMEA-området.

Microsoft CRM sorterer forretningsmæssigt under Microsoft Business Solutions (Navision), som har hovedkvarter i Danmark. Derfor er en dansk version udvalgt til europæisk premiere sammen med en hollandsk, en fransk, en italiensk, en tysk, en spansk og en internationalt engelsk version.

»En lokal version skal ikke blot være på det lokale sprog. Hvis det var så enkelt, kunne vi hurtigt oversætte CRM-programmet til mange sprog. Der er andre hensyn som for eksempel valutaforhold, som spiller ind,« forklarer Erin Haraoka.

Den nye applikation, som er tæt integreret med blandt andet Microsoft Outlook og Navision Attain, retter sig mod mellemmarkedet, dvs. virksomheder med 25-500 ansatte, oplyser Erin Hiraoka.

»Mellemmarkedet er kraftig underforsynet, når det drejer sig om CRM. Der er helt sikkert et marked«, vurderer hun.

Standardudgaven er på det amerikanske marked prissat til 395 dollar pr. bruger plus 995 dollar pr. service- eller salgsserver. Professional Studio-udgaven med mere komplekse funktioner samt med workflow og tilpasningsmuligheder står til 1295 og 1990 dollar, oplyser det amerikanske CRN.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere