Kan hjemmeside for skilsmisseforældre finansiere en Maserati?

Tech Guld: Ny portal skaber samarbejde i brudte familier.

Der skal lidt mere til end bare at banke et website op, hvis man vil deltage i ComON Tech Guld konkurrencen, der kårer Danmarks mest lovende startups i i it- og telebranchen.

Delebarn.dk er blandt deltagerne i konkurrencen, fordi sitet er meget mere end blot en hjememside - og fordi stifterne har tårnhøje ambitioner.

Projektet nyder den fordel at have en helt præcist defineret og stadigt voksende målgruppe. Som navnet antyder henvender man sig til den store gruppe danskere, der har gennemgået en skilsmisse og derefter skal forsøge at få en hverdag med børnene hos skiftevis den ene og den anden  til at hænge sammen.

Delebarn.dk har en betalings-del og en gratis del. Som betalende bruger skal man erlægge 349 kroner om året. Det giver adgang til rådgivning og flere andre tjenester. Gratisterne har kun adgang til de mest basale ting.

Indkomsten fra betalende brugere er lige akkurat stor nok til at holde portalen i luften med finansiering af de løbende driftsomkostninger, og når der kommer mere trafik, vil man begynde med affiliate marketing, fortæller iværksætter Helle Laursen Petersen.

Hun har stiftet Delebarn.dk sammen med Jesper Petersen og den kendte eks-model og børnebogsforfatter Renée Toft Simonsen, og sitet er ejet ligeligt af de tre.

Men hvad er det præcist, der skal gøre Delebarn.dk til en god forretning for stifterne? Svaret hedder "eksport".

"Vores plan er at lancere konceptet i Holland og derefter USA. Her er der så mange potentielle brugere, at det kan blive meget stort. Så stort, at jeg håber, at det ender med en Maserati i min garage," siger Helle Laursen Petersen.

Delebarn.dk betegner sig selv som en internetportal, der skal hjælpe forældre med at kommunikere og samarbejde omkring deres børn, på en ordentlig og respektfuld måde, efter et brud eller en skilsmisse. Den centrale del af Delebarn.dk er en kalender, der er bygget op, så de børn, der er tilknyttet dit hjem, kan ses i en og samme kalender.

"Det er helt enkelt et værktøj til at holde styr på børnenes hverdag, når de pendler mellem to hjem," fortæller Helle Laursen Petersen.

Delebarn.dk tilbyder rådgivning, hvor brugerne kan søge hjælp til de vanskeligheder, der kan være i forbindelse med en skilsmisse som f.eks. deleordninger eller sorgbearbejdning etc. Rådgivningen varetages af Renée Toft Simonsen, advokat Elisabet Jensen samt socialrådgiver Julie Johansen. Derudover er der et bruger-forum, hvor forældrene har mulighed for at kommunikere med andre i samme situation, her kan de stille spørgsmål og dele erfaringer.

"Delebarn.dk er i særdeleshed et godt værktøj til forældre, der har svært ved at kommunikere, men det har også en stor berettigelse i en travl hverdag med udearbejdende forældre," fortæller Helle Laursen Petersen.

Mener du, at Delebarn.dk er blandt de mest lovende af danske startups i it- og telebranchen, bedes du tilkendegive dette overfor redaktionen. Vi modtager mails (send dem til techguld@mediaprovider.dk) og læser kommentarerne i kommentarfeltet under hver artikel.
Den endelige vurdering af, hvilke ti startups af de godt tyve nominerede, der skal gå videre i konkurrencen, træffes på baggrund af læsernes - begrundede - input af Tech Guld redaktionen.

Når feltet om en lille måneds tid måned er reduceret til ti firmaer, vil et dommerpanel vurdere, hvem der er de tre mest lovende.

Dommerpanelet består af fremtrædende VIPs fra it- og telebranchen, og medlemmerne er enten selv erfarne og succesfulde iværksættere eller topdirektører i branchen.

Finalen, hvor Danmarks mest lovende startup skal findes, løber af stabelen i december.

Læs mere om ComON Tech Guld konkurrencen her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere