Nutidens Rudolf med den røde tud er en bil

Hjælp julemanden. Sådan lyder opfordringen fra Citroên, der lancerer en interaktiv julekalender, hvor man skal bygge en ny kane i form af en Citroên Berlingo.

Engang var det Rudolf med den røde tud, der skulle hjælpe julemanden. Nu kan alle komme julemanden til undsætning i den virtuelle verden. Webbureauet VerticPortals lancerer den 15. november en interaktiv julekalender for Citroên, hvor opgaven er at designe en ny kane til julemanden.

Alle juleelskere får nu mulighed for at designe en ny kane til julemanden. I et virtuelt værksted med animationer og julemusik er der lagt op til hård konkurrence om, hvem der designer den hurtigste og smarteste kane. Og der bliver rig mulighed for at gejle kanen lidt op. Udover praktiske ting, såsom en jetmotor og navigationssystem, bliver der også mulighed for at få rensdyrkølefigur og andet juleudstyr. Elementerne til kanen kan købes for penge, som man tjener ved løbende at løse kalenderopgaver.

»Der skal løses opgaver hver dag i december, men hvis man ikke lige når at løse opgaven d. 15. december, kan man godt gå tilbage og løse opgaven. Men det er ikke muligt at åbne for kalenderlågerne frem i tiden,« fortæller Sebastian Jespersen fra VerticPortals.

»Hvis man vil opnå resultater, ved alle, det er afgørende at få brugerne involveret. I det virtuelle værksted tror vi, det vil lykkes. Det er en anderledes og original konkurrenceform, som ikke blot bygger på tilfældigheder, men hvor brugernes kreativitet og idérigdom faktisk udfordres,« fortæller Sebastian Jespersen.

Konkurrencen starter den første december og løber frem til den 22. december, hvor der trækkes lod blandt de smarteste og hurtigste kaner om en fladskærm. Undervejs bliver der desuden uddelt adventsgaver. Man kan tilmelde sig på Citroêns hjemmeside fra den 15. november.

Den interaktive julekalender er rettet mod voksne, men børn kan også få glæde af det.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere