Award-show gav sort skærm hos flere seere

MySpace TV havde svært ved at løfte opgaven som DRs afløser. Streamingserveren kunne ikke følge med, så flere seere mistede kortvarigt forbindelsen. Både IFPI og MySpace er dog tilfredse med eksperimentet.

Der var ikke kun glade mennesker og prisstatuetter på skærmen, da den danske musikbranche hyldede hinanden i lørdags. Mange seere fik også en sort skærm at stirre på.

Pladeselskabernes brancheforening IFPI sendte showet på MySpace TV, da DR ikke havde midler til at vise showet. Men den sociale gigant, MySpace, løftede ikke arven uden problemer.

De første 15 til 20 minutter var belastningen for stor på det tekniske set-up. Streamingserveren kunne ikke følge med, og derfor oplevede flere seere, at værten Jan Gintberg blev erstattet af en sort skærm.

MySpaces nordiske chef beklager fejlen, men mener ikke, at den diskvalificerer MySpace fra at sende store arrangementer.

»Det, vi er i færd med, er jo en del af en evolution. Så jeg tror på, at vores brugere har forståelse for problemet i lørdags. Vores brugere sætter endnu mere pris på, at materialet på MySpace TV er tilgængeligt hvor og hvornår, det passer dem,« siger Jonas Lindberg Nyvang, der er nordisk chef for marketing og indhold på MySpace.com

Han lover dog, at streamingkapaciteten vil blive udbygget næste gang. MySpace TV har ikke mange erfaringer med liveudsendelser til et massivt publikum. Den nordiske chef fremhæver dog arrangementet Project Revolution som vellykket.

Hos IFPI, der arrangerede begivenheden har man også forståelse for det tekniske problem.

»Det er selvfølgelig ærgerligt. Men når der ikke er nogen, der har prøvet at gøre det før, så er det også forventeligt, at det kan ske. Så alt i alt er vi tilfredse,« siger marketingsdirektør Jesper Bay fra IFPI.

IFPI og MySpace vil først senere på ugen løfte sløret for, hvor mange seere, der fulgte med i lørdags. Det skyldes, at MySpace skal have tid til at analysere trafikken, så man kan fremvise nogle tal, der er sammenlignelige med de almindelige seertal, som IFPI er vant til på Danmarks Radio, forklarer Jesper Bay.

Hvis man fik sort skærm, da showet blev vist i lørdags, eller hvis man slet ikke tændte computeren for at se DMA08, så kan showet opleves her.




IT-JOB

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Forretningsudvikler med fokus på digitalisering og AI

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)

IT-systemadministrator søges til GEUS
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere