DK Hostmaster tilbyder luksus-service...per post

DK Hostmaster vil sikre virksomheder mod uønskede ændringer i et dk-domænes stamdata. Nu kan registranten modtage et anbefalet postbrev pr. snailmail, før ændringer bliver gennemført.

"Very Important Domain (VID) name-service" er navnet på DK Hostmasters tilbud til virksomheder, der vil have ekstra sikkerhed omkring håndteringen af deres dk-domæne.

Indtil nu har virksomheder, der var bange for at glemme betalingen af et domæne, haft mulighed for at blive adviseret, hvis betalingen ikke nåede frem til DK Hostmaster. Nu udviddes VID-tilbuddet.

Fra den 1. marts kan man også betale ekstra for at sikre sig mod uønskede ændringer af stamdata på et dk-domænenavn. VID-betalende registranter modtager simpelthen et anbefalet brev af ægte papir, der skal bekræftiges, før ændringerne gennemføres.

»Med den nye version af VID-service kan en virksomhed sikre sig mod, at der bliver foretaget ændringer i opsætningen af domænenavnet. En sådan ændring kan have meget stor betydning. Tidligere har stamdata og domænenavnets øvrige opsætning i princippet kunnet ændres af en medarbejder, der måske ikke vidste, hvor stor betydning domænenavnet havde og derfor havde valgt det fra,« forklarer DK Hostmasters administrerende direktør, Per Kølle, om tiltaget.

Tilbuddet skyldes flere forespørgsler fra kunder - men ikke på grund af et stigende eller et generelt problem, fortæller Per Kølle.

Det kan umiddelbart virke spøjst, at DK Hostmaster har valgt at anvende postvæsenet til at sikre verificering af ændringer. Men indtil videre er andre alternativer - for eksempel digital signatur - ikke på tale.

»Jeg kan slet ikke afskrive den digitale signatur. Men jeg mener, at hverken vi eller resten af samfundet er klar til den endnu. Vores nye tiltag gennemfører vi på baggrund af ønsker fra vores kunder, og i den forbindelse er der ingen, der har ønsket en løsning via digital signatur,« siger Per Kølle, der dog mener, at den kommende opdatering af den digitale signatur kan gøre den et mere oplagt alternativ til verificering via postbreve.

Ændringen træder først i kraft fra 1. marts. VID koster 50 kroner per domæne om året.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere