Zepto fortsætter fladskærmskrig

Zepto siger, at selskabet nu har bestilt en ny forsyning af de fladskærms-tv, der på mystisk vis blev udsolgt på få timer. Den tidligere Alfaview-direktør, der i dag er ansat i Zepto, er ikke ansvarlig for kampagnen, siger Zeptos direktør Lasse Frost.

Det rejste mistanke om fup og fidus, da Zepto i forgårs lancerede et 32 tommers fladskærms-tv til kun 2499 kroner - men blot få timer senere måtte beklage overfor kunderne, at varen var udsolgt.

Nu siger selskabet, at der er blevet bestilt en ny forsyning af de billige fladskærms-tv. De bliver dog først klar til levering i midten af næsten måned.

Samtidigt er Zepto klar til at dokumentere, at man rent faktisk har været besiddelse af de 1200 fjernsyn, som ifølge producenten selv blev revet væk på en enkelt eftermiddag. Det vil ske med billeddokumentation, som ComON bringer, så snart den forelægger.

En del ComON-læsere har ellers rejst tvivl om hvorvidt selskabets oplysninger stod til troende. De har blandt andet hæftet sig ved, at lederen af Zeptos fladskærms-afdeling er den tidligere Alfaview-direktør Ole de Leneer. Alfaview måtte sidste år dreje nøglen om, og da firmaet op til konkursen havde accepteret forudbetalinger for nye fladskærmsfjernsyn, mistede hundredvis af danskere deres penge.

Der bliver dog ingen knuste fladskærmsdrømme i denne omgang, bedyrer Zeptos stifter og direktør Lasse Frost. Han fortæller, at Ole de Leneer intet har haft at gøre med den aktuelle kampagne, hvor Zepto fik udsolgt på rekordtid.

Det havde i stedet selskabets underdirektør Morten Kjærsgaard.

»Vi var klar over, at vores kampagne for Europas billigste fladskærm ville skabe pres på vores onlinebutik. Men vi blev alligevel overraskede over, at vi solgte halvanden måneds varelager på kun tre timer,« siger han ifølge en frisk pressemeddelelse.

Ifølge jurist Carsten Strøjer fra Forbrugerombudsmanden, skal firmaer sikre sig, at de har et tilstrækkeligt antal varer på lager til at kunne imødekomme efterspørgslen i forbindelse med slagtilbud. Han mener, at 1200 fjernsyn umiddelbart lyder som en rimelig sikring i Zeptos tilfælde.

Zepto oplyser, at den nye sending af slagtilbuddet vil være på 1000 fladskærme, hvoraf 800 kan bestilles online, 100 stk. vil være til afhentning i Zeptos butik på Fisketorvet og 100 stk. i Zeptos butik i Fields igen fra 16. juni.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere