Vejledning om brug af digitale signaturer og kryptering

I foråret 1999 anmodede Forskningsministeriet IT-sikkerhedsrådet om at iværksætte en udredning, der bl.a. skulle give nogle anbefalinger om forskellige sikkerhedsniveauer og andre praktiske forholdsregler ved brug af digitale signaturer og kryptering.


Resultatet er en vejledning, der søger at give svar på disse og andre spørgsmål. Vejledningen er udarbejdet af rådet i en proces, der løbende har involveret en række offentlige myndigheder, som i forskellige sammenhænge har haft disse problemstillinger inde på livet.


Nu afholder rådet en offentlig høring om vejledningen, der finder sted torsdag den 3. februar kl. 13.00 - ca. 16.30 i Moltkes Palæ, Dronningens Tværgade 2, København.


Efter en kort præsentation af vejledningens hovedindhold vil der være mulighed for at fremsætte kommentarer til de enkelte afsnit i vejledningen. Rådet håber på en livlig debat herom med mange kommentarer.


Tilmelding kan ske til Birgit Rössler Jespersen, telefon 3392 9870 eller pr. e-mail på brj@fsk.dk senest fredag d. 28. januar.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    KEYBALANCE A/S
    Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere