Øresundsregionen som IT-vækstcenter

Ørestadsselskabet afholder i samarbejde med
IT-brancheforeningen og Erhvervsministeriet den 29. maj en konference om Øresundsregionen som IT-vækstcenter.

Konferencen vil sætte fokus på de muligheder, der er for at skabe IT-"væksthuse" i Ørestaden. Arrangørerne mener, at der er et stort behov for et IT-vækstcenter, der kan fremme udviklingen af erhverv og uddannelse.


Med placeringen af IT Højskolen, Telias forskningsaktiviteter og DRs kommende mediehus i Ørestad mener arrangørerne, at området kan udvikles til et IT-centrum for den kommende Øresundsregion.


Blandt oplægsholderne er erhvervsminister Pia Gjellerup, Jakob Lyngsø, adm. dir. i IT-brancheforeningen, Christian Nissen, generaldirektør i DR, Mads Tofte, direktør for IT-Højskolen og Claes Nycander, adm. dir for Telia Research AB.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere