Nintendo Gamecube lanceret i Danmark

Den nye spilkonsol Gamecube fra Nintendo er sendt på gaden i hele Europa i dag. Den danske pris for konsollen bliver 1.995 kr. Nintendo har afsat omkring en halv million Gamecube-konsoller til lanceringsdagen.

Spilkonsollen Gamecube kan nu købes i hele Europa. Den europæiske pris for konsollen er 199 euro, mens prisen med dansk moms bliver 1.995 kr. Nintendo har afsat omkring en halv million Gamecube-konsoller til lanceringsdagen. I Japan og USA har Nintendo allerede leveret omkring fire millioner konsoller.

I USA blev Gamecube sendt på markedet i november, én uge efter Xbox, mens Microsoft's konsol i Danmark fik et forspring på to måneder. Xbox-lanceringen i Europa har dog været præget af skuffende salgstal, og Microsoft har netop sænket prisen til 250 euro eller omkring 2.500 kr. med dansk moms.

Gamecube indeholder en 0,18-mikron PowerPC-processor fra IBM, som arbejder med en taktfrekvens på 485 MHz. ATI har leveret grafikprocessoren i konsollen. Det indbyggede mini-CD-drev læser ikke almindelige CD'er eller DVD'er, men et specielt 3-tommers-format, som har plads til 1,5 GB.

Konsolmarkedet domineres stadig af Sony, som alene i fjerde kvartal sidste år solgte 1,4 millioner PlayStation 2 konsoller i USA.

Link:

  • Nintendo



  • Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Also A/S
    Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere