Cisco vinder pyrrhussejr over Huawei

Cisco Systems har vundet en foreløbig sejr i sagen mod det kinesiske routerfirma Huawei Technologies.

I retssagen mellem Cisco Systems og Huawei Technologies har den amerikanske netværksleverandør vundet en foreløbig sejr over sin kinesiske konkurrent. En forbundsdomstol i USA har nedlagt fogedforbud mod salget af en række omstridte produkter fra Huawei og to datterselskaber.

Cisco hævder at det kinesiske routerfirma har kopieret selskabets software og manualer og krænket flere patenter.

Den foreløbige afgørelse, som faldt fredag i sidste uge, slutter ikke sagen, men sætter rammer for, hvad Huawei kan gøre mens Ciscos klager bliver behandlet.

Fogedforbuddet betyder at Huawei ikke længere må sælge eller bruge operativsystemer som indeholder kode fra Cisco's Enhanced Interior Gateway Routing Protocol (EIGRP), bruge medarbejdere som har arbejdet med EIGRP til udvikling af sin egen software eller distribuere manualer eller hjælpefiler der indeholder tekster som er kopieret fra Ciscos håndbøger.

Cisco havde krævet et totalt forbud mod Huaweis salg af router-software, hvilket dommeren dog ikke valgte at følge, men det amerikanske firma er alligevel tilfreds med afgørelsen.

Huawei afviser dommen med henvisning til, at den kun vedrører ældre produkter, som ikke længere sælges i USA. Den får derfor ingen praktisk betydning for det kinesiske firma.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere