Sådan konverterer du nemt filer online

Smart webtjeneste lader dig lynhurtigt ændre fil-formater. Du kan trylle med både tekst og billedfiler - prøv selv her.

Kender du det? Du står med en tung tiff-fil, som du egentlig hellere vil have var en jpg - eller du har en Word-fil, som skal trylles om til PDF.

På nettet findes flere forskellige steder, hvor man kan konvertere filer. Vi har netop fået øje på Docspal.com, som fungerer ganske fornuftigt.

Du kan lynhurtigt ændre tekst-filer fra et format til et andet, og det det samme gælder fra billed-filer. Du kan se et liste over supporterede formater til højre.

Webtjenesten er gratis at bruge, og selv om den har et mere minimalistisk udseende, så minder den om Zamzar.com, der også er værd at overveje, hvis du skal ændre formatet på dine filer.

Docspal.com er dog noget hurtigere til at konvertere filer - i hvert fald da vi testede. Til gengæld kan den ikke som Zamzar.com skifte format på eksempelvis videofiler.

Det kræver ikke det store it-kørekort at benytte Docspal.com. Du uploader din fil, og herefter vælger du, hvilket format den skal trylles om til.

Du kan vælge at downloade den nye fil. Det kan ske direkte fra websiden eller fra et link, som du kan vælge at få sendt til din mail.

Det er kun muligt at konvertere filer, der er mindre end 20 megabyte.

De færdige filer ligger tilgængelige i fem dage på serverne hos Docspal.com, hvorefter dokumenter og fotofiler slettes.

Du kan prøve Docspal.com her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere