Optag direkte fra fladskærmen med USB-nøgle

Sæt USB-nøglen i fjernsynet og optag programmet, som vises netop nu. Du kan oven i købet holde en pause, mens du henter en kop te.

Klar, parat - optag! Aldrig har det været nemmere.

Sæt USB-nøglen i fjernsynet og optag programmet som vises netop nu eller brug en bærbar harddisk, hvis du foretrækker det.

Er du ikke lige helt klar, så sæt den elektroniske programguide, EPG, til at optage programmet senere.

Alt, hvad det kræver, er nogle få tastetryk, og der skal bare én fjernbetjening til at styre hele processen.

Med funktionen Timeshift kan man sågar holde en pause i optagelsen i op til 10 minutter, hvis man skal strække benene eller hente en kop te.

Funktionen er standardvare

Producenten bag den smarte USB-optager er fjernsynsproducenten Grundig, som i løbet af foråret har integreret faciliteten i flere af selskabets modeller fra 19 tommer og op. I modellerne Fine Arts 40 LED, Vision 7 og Vision 9 er funktionen 'USB-optagelse' fremover standard.

Fjernbetjeningen sørger for både optagelse og afspilning, og den kan desuden sikre en pause i programmet i op til 10 minutter uden behov for ekstra bokse.

Der findes ingen begrænsninger i størrelsen af det tilkoblede USB-memory stik eller harddisken, og systemet kan optage både i HD-opløsning (High Definition) og standardopløsning.

Optagekapaciteten er cirka otte minutter per gigabyte i HD og nærmere 30 minutter per gigabyte i standardopløsning (SD).

USB-porten kan også bruges til at afspille filer fra dit personlige digitale bibliotek af billeder og film.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere