Opdateret: Hvis 400 CSC-ansatte skal strejke den 1. juni, så vil blandt andre ansatte hos it-selskabet Miracle udføre deres arbejde.
Dermed tages luften ud af strejkevåbenet.
Og Micracles direktør, Mogens Nørgaard, ser det hverken som manglende solidaritet eller skruebrækkeri.
"Jeg tror ikke engang, at de unge i dag ved, hvad de ord betyder. Ser man på debatten på Prosas hjemmeside, så er flere af de yngre imod strejke, mens de gamle råber op om solidaritet," siger Mogens Nørgaard.
Direktøren oplyser, at hans selskab blev kontaktet ved årsskiftet af CSC, der ville høre, om de var klar til at udføre strejkeramt arbejde.
"Og det svarede jeg ja til," siger direktøren.
Mogens Nørgaard forklarer, at han spurgte flere af sine ansatte forinden. De havde ikke havde noget imod det.
Siden sendte han en mail ud til alle medarbejdere, hvor han gjorde det klart, at ingen vil blive tvunget til at udføre arbejdet, hvis de finder det forkert.
Ifølge Mogens Nørgaard har en medarbejder været dybt uenig med direktøren i hans holdninger til konflikten.
Miracle-direktøren sagde primært ja, fordi han ville opfylde kundernes behov.
"Og CSC er en kunde," fastslår han.
Arbejder hjemme ved blokade
Derudover forklarer han, at hvis han mente, der var noget uetisk i det, så ville han ikke. Men direktøren har ikke meget til overs for konflikten.
"Så længe det bare er det sædvanlige pis med mere i løn," siger Mogens Nørgaard.
Han tager i øvrigt en mulig blokade af selskabet stille og roligt.
"Det er jo godt, at der findes hjemmearbejdspladser og lignende. Så det skal være en omfattende blokade," siger Mogens Nørgaard.
I går skrev Computerworld, hvordan CSC-direktør Carsten Lind fortalte om et beredskab, men han ville ikke røbe hvilke virksomheder, der skulle tage over.